zaterdag 31 december 2011

2011

Opnieuw mochten we een jaar zorgen voor en genieten van ons Quintekind, dankbaar zijn we daarvoor. Om ons heen zien we hoe het ook kan gaan en je verder moet zonder je lieve kind, wat zal het dan moeilijk zijn om (weer) over te gaan naar een nieuw jaar, een jaar waarin het gemis er elke dag is.
Daar staan we vanavond bij stil, de kaarsjes ( vele helaas voor de kinderen waar we niet meer van kunnen genieten) branden en samen met Quint bid en dank ik zometeen voor dit jaar en vraag Gods zegen over Quint en ons voor 2012.

Daarna gaat Quint naar bed, de laatste voeding van 2011 loopt langzaam in zijn maag, de medicijnen mogen nog gegeven worden en dan kan hij hopelijk net voordat dit jaar overgaat in een nieuw jaar aan de beademing zodat hij zo min mogelijk van het vuurwerk merkt en lekker kan slapen. Herinner me de angstige momenten van vorig jaar in de nieuwjaarsnacht met de hele lage saturatiedalingen ( zie oude weblog http://www.quint8qdeletie.weblog.nl) en we hopen van harte dat Quint aan 2012 met een rustiger nacht begint.

Voor iedereen een goede jaarwisseling gewenst!

1 opmerking:

Anoniem zei

Ik word er een beetje koud van Jeannet, wat verwoord je het toch mooi! Ik wens jullie een hele fijne jaarwisseling en vooral een gezond, liefdevol 2012.

Erik, Roelina en Jeremy