woensdag 14 maart 2012

kievitsei verandert in pingpongbal

Woensdagavond, eerst een film kijken  ( komt een vrouw bij de dokter) en dan een blog schrijven is niet slim, had de film al eerder gezien maar pfff moet er flink van bijkomen maar ben vast niet de enige. Toch nog even snel wat neerzetten hier.
Met Quint gaat het goed, het linker oor wat ook meer problemen gaf om het buisje in te zetten zit nog vol met bloed en loopt ook nog, een witte hydrofielluier onder zijn hoofd om te kijken wat er vanacht uit loopt en anders misschien toch maar de KNO poli bellen, hadden ze ook gezegt dat dat ik dat moest doen maar mijn hoofd stond er vandaag niet naar. Pgb verzorgster van Quint is geblesseerd dus deze woensdag zonder hulp, gelukkig was Ard thuis ( geluk bij een ongeluk) zodat ik toch even naar de apotheek kon voor vette watten voor in de oren, kan Quint misschien morgen in bad.
Nou ja of daar morgen de rust voor is weet ik niet. Dinsdagochtend werden we gebeld door de assistente van de kinderarts dat er een afspraak voor een buikecho voor Quint gemaakt is voor 10 april..............ik gilde het bijna uit toen manlief dat vertelde. Zelf in de telefoon geklommen ook omdat er op 3 april een afspraak in het UMCG staat met de kinderarts en dietiste daar. Mijn ongerustheid uitgesproken en nu kan Quint morgen middag voor de buik echo. Zullen wel niet gelijk iets horen maar als we maar kunnen zien wat er in dat buikje speelt zijn we hopelijk iets minder ongerust. Gisteravond leek de bult iets te zijn verplaatst meer richting de mickey button ( maandagmiddag in het UMCG nog een nieuwe ingedaan toen we er toch waren en om uit te sluiten voor ons, zelf dat het daar mee te maken had) maar ook leek de bult groter, ronder en harder, dat vonden we vanochtend ook maar vanavond oogde en voelde het weer iets minder. Raar hoor, spannend ook wel, wat zou Quint daar toch hebben zitten. Van alles gaat door je hoofd, heeft hij iets ingeslikt? Is het een balletje wat omhoog geschoten is? ( geen idee of dat zo ver kan maar toch), iets met zijn darmen, ook omdat zijn ontlasting  wat anders is? Een vetbult zoals gezegt in het umcg? Of toch een cyste die opkomt en weer weggaat?

Hopen dat we snel wat weten en dat ons prinsje er niet meer pijn aan gaat krijgen want zo heel af en toe duwt hij je hand weg als je wilt voelen of trekt wit weg.
De bult van Quint, hoop dat de echo iets gaat uitwijzen !

Geen opmerkingen: